ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

personal gift stylist

Η Μέλη έχει εντάξει στις υπηρεσίες της την τηλεφωνική εξυπηρέτηση Personal Gift Stylist που σου επιτρέπει να βάλεις λίγη από την αστερόσκονη Melisway στα δώρα σου!

Αν δεν έχεις έμπνευση, αν ψάχνεις κάτι μοναδικό ή απλώς θέλεις να κάνεις ένα brainstoriming μαζί της μπορείς να την καλέσεις και εκείνη θα ανταποκριθεί κατάλληλα στις ανάγκες του δώρου.  Η Μέλη , μέσα από την εμπειρία της, μπορεί να κατανοήσει τι σημαίνει να θέλεις να προσφέρεις ένα δώρο και τη βαρύτητα αυτού.

Enjoy!

Τα όμορφα δώρα είναι συχνά αποτέλεσμα συζήτησης και brainstorming!

PERSONAL GIFTING

let me do it for you

Ένα άλλο κομμάτι τις δουλειάς μου είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων. Η επιτυχία της κάθε εκδήλωσης είναι και η δική σας χαρά! Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μου, θα σχεδιάσω και θα δημιουργήσουμε μία εκδήλωση από το μηδέν.

Και φυσικά οι εκδηλώσεις είναι πολλές: από μια οικογενειακή συνάντηση, μια μικρή γιορτή, γενέθλια, γάμο, βάπτιση, bachelor/hen party μέχρι μεγάλα events. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι tailor made κατασκευές (μπομπονιέρες, διακοσμητικά, στολίδια κ.ά.) με θεματικά σχέδια της επιλογής σας.

Η εκδήλωση και τα δώρα θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας.

Καλή Διασκέδαση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

let me help you

Ελατε να κλείσουμε ενα ραντεβού και να σας δώσω λύσεις και ιδέες για να επιλέξετε τα καταλληλα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.