ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

we have answers

Η συσκευασία για το Melisway είναι η αρχή και η ολοκλήρωση τις ιστορίας ενός δώρου. Όταν λοιπόν καταλήξεις στο δώρο που θέλεις να κάνεις στους αγαπημένους σου θα μπεις στο εξής δίλημμα. Το δώρο αυτό που με τόση αγάπη και προσοχή επέλεξα να φτιαχτεί μόνο για εμένα, θα ήθελα να μπει μέσα σ’ ένα πουγκί με κεντημένα το-τα μονογράμματα, ή να συσκευαστεί με τα χαρτιά αφής του και τις κορδέλες του?

Τα πουγκιά είναι σε χρώμα λευκό και είναι δύο διαστάσεων από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι 100%. Είναι φτιαγμένο να αντέχει το βάρος του δώρου και για την σωστή αποθήκευση.

Έτσι λοιπόν όταν έχετε αποφασίσει ποιο είναι το δώρο της επιλογής σας, τι θέλετε να κεντήσετε, σε ποιο χρώμα, με ποια γραμματοσειρά, και αν θέλετε να σας γράψουμε κάποια κάρτα και φυσικά αν θέλετε πουγκί για το δώρο σας, τότε η παραγγελία σας θα έχει ολοκληρωθεί.

Σε λίγη ώρα θα σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Η παράδοση γίνεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00πμ. μέχρι 17.00μμ. (για όλη την Ελλάδα) από την Γενική Μεταφορική-courier ή παραλαβή από τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ της περιοχής σας ή παραλαβή από το Melisway κατόπιν επικοινωνίας.