ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 80€ ΚΑΙ ΑΝΩ

Η Μέλη

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

get to know me

Γεννήθηκα μέσα στο χρώμα, ανάμεσα σε τόπια υφασμάτων, σε ένα περιβάλλον με φαντασία και δημιουργικότητα. Μεγάλωσα στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα μέχρι να φτάσω στις σπουδές μου που μου χάρισαν επαγγελματισμό και τεχνική. Μετά τις σπουδές μου στην ΑΚΤΟ στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και στο Σχέδιο Μόδας (Κοπτική-Ραπτική) καλλιέργησα το ταλέντο μου στην τεχνική του Decoupage.

Από το 2010 ασχολούμαι αποκλειστικά με το δώρο, τη μοναδικότητα στα δώρα και τη φαντασία στο customisation δώρων. Ακούω, αισθάνομαι & καταλαβαίνω τη μοναδικότητα στον κάθε έναν μας ώστε να φτιάχνω δώρα που ταιριάζουν σε σένα, σ’ εκείνον, στη νύφη, στον νονό, στην κουμπάρα και σε όποιον επιλέγεις εσύ να ευχαριστήσεις μέσα από το Melisway.

Όλοι είμαστε μοναδικές προσωπικότητες και δηλώνουμε την αγάπη μας και το συναίσθημά μας προφέροντας δώρα  στα πρόσωπα της ζωής μας, γιατί να μην είναι και αυτά τα δώρα εξίσου μοναδικά;!

Αφού είμαστε όλοι μοναδικοί, ας κάνουμε και τα δώρα μας μοναδικά!

GATHERING ORGANISER

let me do it for you

Η οργάνωση δείπνων & Κυριακάτικων τραπεζιών μπορεί να γίνει πηγή άγχους για πολλούς… Το Melisway σου προτείνει φρέσκιες ιδέες και σου λύνει τα χέρια! Με βάση την προσωπικότητά σου, τις προτιμήσεις των καλεσμένων σου ή το ύφος του event η Μέλη σε προβληματίζει ευχάριστα με τις προτάσεις τις και η διοργάνωση του event γίνεται παιχνίδι για σένα!

Και εδώ οι tailor made δημιουργίες, προσαρμοσμένες στις επιταγές της εκδήλωσης και σε αυτό που έχεις φανταστεί για τη μοναδική εκείνη ημέρα, παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Καλή μας διασκέδαση!

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΩΡΟ

your brand my inspiration

Η Melisway δεν σταματάει εδώ! Φτιάχνει και εταιρικά αναμνηστικά δώρα.
“Η πρόκληση για εμένα είναι να μπορέσω να κατανοήσω την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας έτσι ώστε αυτό το δώρο που θα προτείνω να την εκπροσωπεί.”